woensdag 29 juni 2011

Naar de psychiater

Aan dhr. Foncke Tim
Geachte heer
Door de heer H.B., procureur des Konings te D. werd ik aangesteld als deskundige met het oog op uitvoeren van een onderzoek naar uw geestestoestand in het kader van een onderzoek dat het parket te D. naar u voert.
(…)
Dr. D.V.
Psychiater

’t Is zover. Klotsend in radeloze deining heeft dit land de tijdzone bereikt waarin je op een sofa moet gaan liggen als je een paar keer zonder sorry je mening aan de mensen hebt geschreven. Reeds in 2003 werd ik naar aanleiding van (later in De geachten gepubliceerde) brieven opgebeld door een medewerker van het RIZIV, die mij verzekerde dat ik hulp nodig had. Ik heb me niet laten helpen en ik loop nog altijd vrij rond, waarschijnlijk omdat ik brieven ben blijven schrijven. Maar nu leven wij dus blijkbaar in een tijd waarin je geestestoestand onderzocht moet worden als je brieven schrijft die niet beginnen met ‘Excuseer maar zou u alstublieft eventueel als het mogelijk is’ en die eindigen met ‘Mijn brieven zijn spiegels en ik begrijp dat mensen als u niet graag in de spiegel kijken’.
In augustus word ik op de sofa verwacht.
Nu ga ik een biertje drinken, want ik voel mij precies weer schizofreen worden.

3 opmerkingen:

  1. Mij hebben ze gedagvaard voor stalking wegens de reacties die ik hier al meermaals heb achtergelaten. Ze zijn echt zot geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oei, dus dan ben ik volgens hen ook ziek!
    (moesten ze weten dat ik het net fijn zou vinden een brief van Tim te mogen ontvangen).

    BeantwoordenVerwijderen